Uiterwaardenpark Meinerswijk

Bed and breakfast arnhem is gelegen aan het park Westerveld deze sluit aan op het uiterwaardenpark Meinerswijk.
 
 Uiterwaardpark Meinerswijk
Wandelen in het hart van Arnhem, langs de oevers van de Nederrijn, een uniek natuurgebied. Wisselende waterstanden en rondzwervende kuddes paarden en runderen krijgen er de vrije ruimte. Zo ontstaat een natuurlandschap dat kenmerkend is voor het rivierengebied.
U kunt bij bezoekerscentrum de Watermolen, het gemeentelijk informatiecentrum, café Scheers en pannenkoekboerderij de Steenen Camer gratis een wandelfolder halen. Het IVN organiseert ongeveer 6 maal per jaar excursies in het gebied.

Na het wandelen of fietsen overnachten bij Bed and breakfast Arnhem.

06-44994017
 

Park Westerveld

Bed and Breakfast Arnhem is gelegen aan het Park westerveld alleen even de straat oversteken.
Een heerlijk gebied om te wandelen.

Park Westerveld
Een groene oase in Arnhem-zuid aan de Drielse dijk. Park Westerveld ligt op een oeverwal van de Rijn, omstreeks 300 v. Chr. ontstaan door rivierafzettingen van klei en grofzand. Doordat tijdens de dijkdoorbraak van 1740 de diepe kleilaag werd doorbroken, treedt bij hoge rivierwaterstanden veel kwel op en is het oudere, westelijke deel van het park lang drassig. Het park Westerveld werd aangelegd door de familie Van Voorst tot Voorst. Sinds 1976 is park Westerveld in bezit van de gemeente Arnhem en het is in 2001 helemaal opgeknapt.

Voor uw overnachting.
Bed and Breakfast Arnhem
06-44994017
026-8441720

Reserveren Bed and Breakfast Arnhem

U kunt ons natuurlijk ook even bellen 06-44994017

Op de website van Bed and Breakfast Arnhem wordt gebruik gemaakt van de Reserveringsmodule van Bedandbreakfast.eu.
Met behulp van deze reserveringsmodule kan een gast een kamer reserveren bij Bed and Breakfast Arnhem.
De persoonsgegevens die via deze Reserveringsmodule worden gevraagd zijn: voornaam en achternaam, geslacht, adresgegevens, e-mail adres en telefoonnummer.
De persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden: - het afhandelen en doorsturen van reserveringsaanvragen en boekingen; - het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via bijvoorbeeld de website; - het versturen van een reviewverzoek. Voor meer informatie over de gegevensverwerking verwijzen wij u door naar de Privacyverklaring van Bedandbreakfast.eu.’’