Uiterwaardenpark Meinerswijk

Bed and breakfast arnhem is gelegen aan het park Westerveld deze sluit aan op het uiterwaardenpark Meinerswijk.
 
 Uiterwaardpark Meinerswijk
Wandelen in het hart van Arnhem, langs de oevers van de Nederrijn, een uniek natuurgebied. Wisselende waterstanden en rondzwervende kuddes paarden en runderen krijgen er de vrije ruimte. Zo ontstaat een natuurlandschap dat kenmerkend is voor het rivierengebied.
U kunt bij bezoekerscentrum de Watermolen, het gemeentelijk informatiecentrum, café Scheers en pannenkoekboerderij de Steenen Camer gratis een wandelfolder halen. Het IVN organiseert ongeveer 6 maal per jaar excursies in het gebied.

Na het wandelen of fietsen overnachten bij Bed and breakfast Arnhem.

06-44994017
 

Reserveren Bed and Breakfast Arnhem

U kunt ons natuurlijk ook even bellen 06-44994017

Op de website van Bed and Breakfast Arnhem wordt gebruik gemaakt van de Reserveringsmodule van Bedandbreakfast.eu.
Met behulp van deze reserveringsmodule kan een gast een kamer reserveren bij Bed and Breakfast Arnhem.
De persoonsgegevens die via deze Reserveringsmodule worden gevraagd zijn: voornaam en achternaam, geslacht, adresgegevens, e-mail adres en telefoonnummer.
De persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden: - het afhandelen en doorsturen van reserveringsaanvragen en boekingen; - het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via bijvoorbeeld de website; - het versturen van een reviewverzoek. Voor meer informatie over de gegevensverwerking verwijzen wij u door naar de Privacyverklaring van Bedandbreakfast.eu.’’