Overnachten Gelredome

 Bed and Breakfast arnhem is gelegen bij het Gelredome Arnhem 5 minuten lopen.
Geen problemen met parkeren, uren in de trein of in de file.
Lekker na kletsen met een glaasje drinken.
Reserveer tijdig bij evenement.

Het concept Gelredome is meer dan een revolutionair gebouw; het is een concept dat inspeelt op de wijze waarop vrijetijdsbesteding zich in de komende eeuw zal ontwikkelen. Daarin spelen grootschalige topevenementen een belangrijke rol. Sleutelbegrippen zijn daarbij comfort, veiligheid, kwaliteit, sfeer en gastvrijheid. Gelredome is een plaats waar uitdaging, verrassing en een overtreffende zorg voor het publiek centraal staan.

Gelredome is allerminst een statisch podium voor evenementen, waarin de toeschouwer een passieve rol speelt. In Gelredome is de bezoeker een actief onderdeel van het complex. Overal is wel iets te zien, te doen, te beleven. De aandacht concentreert zich niet alleen op de uitvoering die zich in het hart van de accommodatie ontrolt.
Door de grote variatie in evenementen is Gelredome ook niet voor één soort publiek bestemd.

Met het realiseren van Gelredome is voldaan aan de hoogste vorm van multifunctionaliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de unieke combinatie van een beweegbaar dak, een verplaatsbare grasmat met daaronder een betonnen vloer en een uitgekiend klimaatbeheersingssysteem. Dat houdt in dat er naast voetbalwedstrijden, weer of geen weer, op elk gewenst moment en ook voor een langere periode een evenement georganiseerd kan worden, zonder dat het gras daaronder te lijden heeft! Door deze combinatie kan Gelredome bieden wat nog niemand anders bieden kan!

Rijnkade arnhem

Welkom op RijnkadeArnhem.nl!
De Rijnkade in Arnhem staat bekend om zijn vele gezellige terrasjes met uitzicht op de Rijn, leuke restaurants en evenementen. De Rijnkade loopt parallel aan de Rijn en begint aan de Nieuwe Kade en loopt tot aan de Nelson Mandelabrug.
Restaurants: U vind op deze site alle informatie met betrekking tot de leuke restaurants aan de Rijnkade Arnhem. Wij verschaffen uitgebreide informatie over de restaurants met foto's en menu kaarten.

Terras: In de zomer is het heerlijk om op de Rijnkade Arnhem op het terras te zitten. In deze periode is het hier uitermate gezellig en kunt u heerlijk genieten met een hapje en drankje met uitzicht op de Rijn.

Overnachten? 
Bed and breakfast Arnhem

06-44994017


   

 

Luxor Arnhem

Luxor Live programmeert een groot aantal concerten en evenementen per jaar. Daarnaast spant Luxor Live zich in om in samenwerking met andere podia en culturele instellingen bijzondere projecten te realiseren. Naast deze eigen activiteiten biedt Luxor Live de mogelijkheid tot het huren van de zalen.

Er is een grote zaal met balkon (max. 700 personen, staand publiek), een kleine zaal (max. 150 personen staand publiek).

Wij bieden professionele horeca en goede catering ter ondersteuning van ieder evenement. Professionele geluid- en lichtapparatuur en een groot aantal technische faciliteiten zijn vanzelfsprekend aanwezig.

Luxor Live ligt naast het centraal station van Arnhem, in de nabijheid van winkel- en uitgaanscentrum en er is ruime parkeergelegenheid.

 

Musis Sacrum Arnhem

Musis Sacrum (Latijn voor 'gewijd aan de Muzen') is een concertzaal in Arnhem, gelegen aan het Velperplein.
Het gebouw stamt uit 1847 en is al meer dan honderd jaar de thuisbasis van Het Gelders Orkest. Organisatorisch werken Musis Sacrum en Schouwburg Arnhem samen, onder één directie.
In 1995 werd het gebouw geheel gerenoveerd, en het bevat nu een grote concertzaal met 870 zitplaatsen, een congreszaal met 450 plaatsen en diverse kleinere zalen.
In het gebouw is tevens een café-restaurant gevestigd: "De derde van Mahler".
Aan de zuidzijde van het gebouw is een verzetsmonument te zien.
Dit herinnert met zijn spreuk "De meeste mensen zwijgen, een enkeling stelt een daad" aan het Arnhemse verzet in 1940 -1945
 
Overnachten?
Bed and breakfast Arnhem
06-44994017 

 

Reserveren Bed and Breakfast Arnhem

U kunt ons natuurlijk ook even bellen 06-44994017

Op de website van Bed and Breakfast Arnhem wordt gebruik gemaakt van de Reserveringsmodule van Bedandbreakfast.eu.
Met behulp van deze reserveringsmodule kan een gast een kamer reserveren bij Bed and Breakfast Arnhem.
De persoonsgegevens die via deze Reserveringsmodule worden gevraagd zijn: voornaam en achternaam, geslacht, adresgegevens, e-mail adres en telefoonnummer.
De persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden: - het afhandelen en doorsturen van reserveringsaanvragen en boekingen; - het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via bijvoorbeeld de website; - het versturen van een reviewverzoek. Voor meer informatie over de gegevensverwerking verwijzen wij u door naar de Privacyverklaring van Bedandbreakfast.eu.’’