Overnachten Gelredome

 Bed and Breakfast arnhem is gelegen bij het Gelredome Arnhem 5 minuten lopen.
Geen problemen met parkeren, uren in de trein of in de file.
Lekker na kletsen met een glaasje drinken.
Reserveer tijdig bij evenement.

Het concept Gelredome is meer dan een revolutionair gebouw; het is een concept dat inspeelt op de wijze waarop vrijetijdsbesteding zich in de komende eeuw zal ontwikkelen. Daarin spelen grootschalige topevenementen een belangrijke rol. Sleutelbegrippen zijn daarbij comfort, veiligheid, kwaliteit, sfeer en gastvrijheid. Gelredome is een plaats waar uitdaging, verrassing en een overtreffende zorg voor het publiek centraal staan.

Gelredome is allerminst een statisch podium voor evenementen, waarin de toeschouwer een passieve rol speelt. In Gelredome is de bezoeker een actief onderdeel van het complex. Overal is wel iets te zien, te doen, te beleven. De aandacht concentreert zich niet alleen op de uitvoering die zich in het hart van de accommodatie ontrolt.
Door de grote variatie in evenementen is Gelredome ook niet voor één soort publiek bestemd.

Met het realiseren van Gelredome is voldaan aan de hoogste vorm van multifunctionaliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de unieke combinatie van een beweegbaar dak, een verplaatsbare grasmat met daaronder een betonnen vloer en een uitgekiend klimaatbeheersingssysteem. Dat houdt in dat er naast voetbalwedstrijden, weer of geen weer, op elk gewenst moment en ook voor een langere periode een evenement georganiseerd kan worden, zonder dat het gras daaronder te lijden heeft! Door deze combinatie kan Gelredome bieden wat nog niemand anders bieden kan!

Reserveren Bed and Breakfast Arnhem

U kunt ons natuurlijk ook even bellen 06-44994017

Op de website van Bed and Breakfast Arnhem wordt gebruik gemaakt van de Reserveringsmodule van Bedandbreakfast.eu.
Met behulp van deze reserveringsmodule kan een gast een kamer reserveren bij Bed and Breakfast Arnhem.
De persoonsgegevens die via deze Reserveringsmodule worden gevraagd zijn: voornaam en achternaam, geslacht, adresgegevens, e-mail adres en telefoonnummer.
De persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden: - het afhandelen en doorsturen van reserveringsaanvragen en boekingen; - het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via bijvoorbeeld de website; - het versturen van een reviewverzoek. Voor meer informatie over de gegevensverwerking verwijzen wij u door naar de Privacyverklaring van Bedandbreakfast.eu.’’