Rijnkade arnhem

Welkom op RijnkadeArnhem.nl!
De Rijnkade in Arnhem staat bekend om zijn vele gezellige terrasjes met uitzicht op de Rijn, leuke restaurants en evenementen. De Rijnkade loopt parallel aan de Rijn en begint aan de Nieuwe Kade en loopt tot aan de Nelson Mandelabrug.
Restaurants: U vind op deze site alle informatie met betrekking tot de leuke restaurants aan de Rijnkade Arnhem. Wij verschaffen uitgebreide informatie over de restaurants met foto's en menu kaarten.

Terras: In de zomer is het heerlijk om op de Rijnkade Arnhem op het terras te zitten. In deze periode is het hier uitermate gezellig en kunt u heerlijk genieten met een hapje en drankje met uitzicht op de Rijn.

Overnachten? 
Bed and breakfast Arnhem

06-44994017


   

 

Reserveren Bed and Breakfast Arnhem

U kunt ons natuurlijk ook even bellen 06-44994017

Op de website van Bed and Breakfast Arnhem wordt gebruik gemaakt van de Reserveringsmodule van Bedandbreakfast.eu.
Met behulp van deze reserveringsmodule kan een gast een kamer reserveren bij Bed and Breakfast Arnhem.
De persoonsgegevens die via deze Reserveringsmodule worden gevraagd zijn: voornaam en achternaam, geslacht, adresgegevens, e-mail adres en telefoonnummer.
De persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden: - het afhandelen en doorsturen van reserveringsaanvragen en boekingen; - het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via bijvoorbeeld de website; - het versturen van een reviewverzoek. Voor meer informatie over de gegevensverwerking verwijzen wij u door naar de Privacyverklaring van Bedandbreakfast.eu.’’